Mijn naam is Inez Dits

Vanaf mijn tienerjaren ben ik actief bezig met Reiki. Ik ben begonnen als leerling en ben nu ook beoefenaar van Reiki. Afgelopen jaren heb ik o.a  chapoma gestudeerd bij Richard Krebber. De heer Krebber is Master of Arts, een onder andere in Zwitserland, erkende academisch opgeleide parapsycholoog. Bekend van 'Het zesde zintuig' en de ontwikkelaar van de chapoma techniek.

Inez Dits

Mijn pad

Op jonge leeftijd pikte ik feilloos stemmingen en energieën op van andere mensen. Onbewust wist ik vooraf vaak situaties en processen te doorzien. Ik had voorspellende dromen en beelden. Later begreep ik dat dit een 'zesde zintuig' wordt genoemd.

Gedurende mijn tiener- en twintigerjaren heb ik een aantal "normale" jobs gehad. Maar ik begon mij steeds vaker af te vragen of deze werkzaamheden mijn levensdoel vervulden. Na diverse inspirerende mensen op mijn (levens)pad te hebben getroffen, is er voor mij een nieuwe wereld geopend.

Mijn levensdoel gevonden

De kennis die ik heb opgedaan, zowel de kennis van het leven zelf als de kennis opgedaan in mijn opleidingen, gebruik ik nu om mensen te helpen en hun zelfbewustzijn aan te wakkeren. De dingen die ik mag doorgeven komen vanuit de Bron. Puur, niets meer en minder. Het doet me goed om tot een kern te komen en mensen wakker te zien worden. De rest doet de persoon zelf.

Ik hoop u een keer te mogen begroeten bij Zeni Healing.

Gassho
Inez